Meer informatie

Er wordt bij de trainingen rekening gehouden met de groei van het lichaam: niet alle trainingsvormen die bij volwassenen worden gedaan, kunnen worden toegepast. Deze trainingsvorm een goede manier zijn om vol zelfvertrouwen en zelfverzekerd in het leven te staan. En om lekker in je vel te zitten.

Kosten

Maandabonnement voor 2 lessen per week: €26

Data

Elke dinsdagavond en elke vrijdagavond. Verantwoorde training voor jongens en meisjes: een veilige, vertrouwde omgeving staat voorop.

Dinsdag

Tijd: 17:30 u – 18:30 u

Educatusstraat 10
2909 PK Capelle aan den IJssel

Vrijdag

Tijd: 18:00 u – 19:00 u

Educatusstraat 10
2909 PK Capelle aan den IJssel

Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Wil uw kind bij ons komen sporten, maar heeft u daarvoor niet genoeg geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Capelle maakt deelname wél mogelijk. Verschillende van onze jeugdleden maken al gebruik van een bijdrage. Ook uw kind is van harte welkom.

Lidmaatschap, kleding en attributen

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt (een groot deel van) de contributie voor het lidmaatschap en eventuele kleding en attributen die nodig zijn. De bijdrage voor sport is maximaal € 225,00 per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Aanvraag?

Een aanvraag doet u met behulp van een intermediair. Een intermediair is een tussenpersoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding en verzorging van uw kinderen. Zoals een leraar, het CJG of Welzijn Capelle.

Voorwaarden en aanvraagformulier

Kijk voor de voorwaarden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur op capelleaandenijssel.nl/jeugdfonds. Hier vindt u ook de lijst met Capelse intermediairs en het aanvraagformulier.